Tietosuojakäytäntö

JOHDANTO

Factory.Sale kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojaseloste kertoo sinulle siitä, kuinka huolehdimme henkilötiedoistasi, kun vierailet verkkosivustollamme (riippumatta siitä, mistä vierailet sivustolla) ja kerromme sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytä sanastoa myös ymmärtääksesi joidenkin tässä käytännössä käytettyjen termien merkitykset.

1. TÄRKEÄÄ TIETOA JA KETÄ ME OLEMME
2. SINUSTA KERÄÄMME TIEDOT
3. MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄÄN
4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASSI
5. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN
6. KANSAINVÄLISET SIIRROT
7. TIETOTURVALLISUUS
8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
9. OIKEUTESI
10. SANASTO

1. TÄRKEÄÄ TIETOA JA KETÄ ME OLEMME
1.1. TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, kuinka Factory.Sale kerää ja käsittelee henkilötietojasi, kun käytät tätä verkkosivustoa, mukaan lukien tiedot, jotka saatat antaa ostaessasi tuotetta.

Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää lapsiin liittyviä tietoja.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojaselosteen yhdessä muiden tietosuojakäytäntöjen tai reilua käsittelyä koskevien huomautusten kanssa, joita voimme antaa tietyissä tilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, jotta olet täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi. . Tämä tietosuojakäytäntö täydentää muita ilmoituksia, eikä sen ole tarkoitus ohittaa niitä.

1.2. OHJAIN

Factory.Sale on rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötiedoistasi (kutsutaan yhteisesti “me”, “me” tai “meidän” tässä käytännössä).

Olemme nimenneet kaksi tietosuojavastaavaa, jotka vastaavat tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää laillisia oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

1.3. YHTEYSTIEDOT

Täydelliset tietomme ovat:

Raktio OY

Sähköpostiosoite: order@factory.sale

Postiosoite: Tornimäe 7, Tallinna, 10145 VIRO

Puhelin: +372 555 63463

1.4. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN JA VELVOLLISUUTESI ILMOITTAA MEILLE MUUTOKSET

Tämä versio päivitettiin viimeksi 4. tammikuuta 2021.

On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Ilmoita meille, jos henkilötietosi muuttuvat suhteesi aikana.

1.5. KOLMANSIEN OSAPUOLEN LINKIT

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, laajennuksia ja sovelluksia. Näiden linkkien napsauttaminen tai näiden yhteyksien ottaminen käyttöön voivat antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kerätä tai jakaa sinua koskevia tietoja. Emme hallitse näitä kolmannen osapuolen verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

2. SINUSTA KERÄÄMME TIEDOT

Henkilötiedoilla tai henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista tämä henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Saatamme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia ​​henkilötietojasi, jotka olemme ryhmitellyt seuraavasti:

Henkilötietoja ovat etunimi, tyttönimi, sukunimi, käyttäjänimi tai vastaava tunniste, siviilisääty, arvonimi, syntymäaika ja sukupuoli.

Yhteystiedot sisältävät laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.

Taloustiedot sisältävät pankkitilin ja maksukortin tiedot.

Tapahtumatiedot sisältävät tietoja sinulle ja sinulta suoritetuista maksuista sekä muita tietoja meiltä ostamistasi tuotteista ja palveluista.

Tekniset tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joilla käytät tätä verkkosivustoa. .

Profiilitietosi sisältävät käyttäjänimesi ja salasanasi, tekemäsi ostokset tai tilaukset, kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi, palautteen ja kyselyvastaukset.

Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme.

Markkinointi- ja viestintädata sisältää mieltymyksesi vastaanottaa markkinointia meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme sekä viestintäasetuksesi.
Keräämme, käytämme ja jaamme myös koottuja tietoja, kuten tilasto- tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Aggregoidut tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä henkilötiedona lain mukaan, koska nämä tiedot eivät suoraan tai välillisesti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietosi laskeaksemme tiettyä verkkosivuston ominaisuutta käyttävien käyttäjien prosenttiosuuden. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme koottuja tietoja henkilötietoihisi, jotta ne voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.
Emme kerää sinusta mitään erityisluokkia koskevia henkilötietoja (tämä sisältää tiedot rodustasi tai etnisestä taustastasi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, seksielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista mielipiteistäsi, ammattiliittojen jäsenyydestä, terveydestäsi sekä geneettisistä ja biometrisista tiedoistasi) . Emme myöskään kerää tietoja rikostuomeista ja rikoksista.

2.1. JOS ET ANNA HENKILÖTIEDOT

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai kanssasi tekemämme sopimuksen ehtojen mukaisesti, etkä toimita näitä tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty täyttämään sopimusta, joka meillä on tai yritämme tehdä kanssasi (esimerkiksi tarjotakseen sinulle tavaroita tai palveluita). Tässä tapauksessa saatamme joutua peruuttamaan tarjoamasi tuotteen tai palvelun, mutta ilmoitamme sinulle, jos näin on sillä hetkellä.

3. MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄÄN?

Käytämme erilaisia ​​menetelmiä kerätäksemme tietoja sinusta ja sinusta, mukaan lukien:

Suorat vuorovaikutukset. Voit antaa meille henkilö-, yhteys- ja taloustietosi täyttämällä lomakkeita tai ottamalla meihin yhteyttä postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai muuten. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat, kun:

a) lähetä kysely;
b) luoda tili verkkosivustollemme;
c) tilaa uutiskirjeemme;
d) pyytää markkinointiviestien lähettämistä sinulle;
e) osallistua kilpailuun, myynninedistämiseen tai kyselyyn;
f) anna meille palautetta; tai
g) syötä sähköpostiosoite kassalla.

Automatisoidut tekniikat tai vuorovaikutukset. Kun käytät verkkosivustoamme, saatamme automaattisesti kerätä teknisiä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoistasi ja malleistasi. Keräämme nämä henkilötiedot evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös saada teknisiä tietoja sinusta, jos vierailet muilla evästeitämme käyttävillä verkkosivustoilla. Katso tästä saatavilla oleva evästekäytäntömme.

3.1 KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TIEDOT

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saatamme vastaanottaa henkilötietojasi useilta kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä alla kuvatulla tavalla:

Tekniset tiedot seuraavilta osapuolilta:

a) EU:n ulkopuolella toimivat analytiikkatoimittajat, kuten Google Analytics;
b) mainontaverkostot, kuten AOL, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolella; ja
c) hakutietojen tarjoajat, kuten Google, EU:n ulkopuolella.

Yhteystiedot, talous- ja tapahtumatiedot teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajilta, kuten PayPal EU:n sisällä.

Henkilö- ja yhteystiedot julkisista lähteistä, kuten EU:n sisällä sijaitsevasta vaalirekisteristä.

4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASSI

Käytämme henkilötietojasi vain lain salliessa. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

a) Jos meidän on täytettävä sopimus, jonka olemme tekemässä tai olemme tehneet kanssasi.
b) Kun se on tarpeen meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujen vuoksi, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi ole näiden etujen yläpuolella.
c) Kun meidän on noudatettava lakisääteistä tai säännöstenmukaista velvoitetta.

Katso alla oleva sanasto saadaksesi lisätietoja laillisista perusteista, joihin luotamme henkilötietojesi käsittelyssä.

Yleensä emme luota suostumukseen oikeusperustana henkilötietojesi käsittelylle muutoin kuin kolmannen osapuolen suoramarkkinointiviestinnän lähettämisessä sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän käytännön alussa olevilla tiedoilla.

4.1. TARKOITUKSET, JOIHIN KÄYTTÄMME HENKILÖTIETOJASi

Olemme koonneet alla taulukkomuodossa kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja mihin oikeusperustoihin luotamme. Olemme myös tunnistaneet, mitkä ovat oikeutetut etumme tarvittaessa.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella riippuen tietystä tarkoituksesta, johon käytämme tietojasi. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tietystä oikeudellisesta perusteesta, johon turvaudumme käsitelläksemme henkilötietojasi, jos alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste.

4.2. MARKKINOINTI

Pyrimme tarjoamaan sinulle valinnanvaraa tiettyjen henkilötietojen käytön suhteen, erityisesti markkinoinnin ja mainonnan yhteydessä.

4.3. TARJOUKSET MEILTÄ

Voimme käyttää henkilöllisyys-, yhteystieto-, teknisiä, käyttö- ja profiilitietojasi muodostaaksemme näkemyksen siitä, mitä uskomme sinun tarvitsevan tai tarvitsevan tai mikä saattaa kiinnostaa sinua. Näin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset voivat olla sinulle tärkeitä (kutsumme tätä markkinointia).

Saat meiltä markkinointiviestejä, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut meiltä tavaroita tai jos olet antanut meille tietosi osallistuessasi kilpailuun, tilaaessasi uutiskirjeemme, lisännyt tuotteita ostoskoriisi suorittamatta kauppaa ja toimitit sähköpostiosoitteesi, rekisteröitynyt kampanjaan, etkä missään tapauksessa ole kieltäytynyt vastaanottamasta kyseistä markkinointia.

4.4 KOLMANNEN OSAPUOLEN MARKKINOINTI

Saamme nimenomaisen suostumuksesi ennen kuin jaamme henkilötietojasi millekään yhtiömme ulkopuoliselle yritykselle markkinointitarkoituksiin, paitsi jos jakaminen liittyy yksinomaan omaan markkinointitoimintaamme ja jakaminen on tarkoitettu kolmannen osapuolen sähköpostin käyttämiseen. markkinointiohjelmistot ja vastaavat palvelut.

4.5. POISTUMINEN

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle milloin tahansa seuraamalla sinulle lähetetyissä markkinointiviesteissä olevia opt-out-linkkejä tai ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa.

Jos kieltäydyt vastaanottamasta näitä markkinointiviestejä, tämä ei koske henkilötietoja, jotka on annettu meille tuotteen oston, takuurekisteröinnin tai muun tapahtuman seurauksena.

4.6. KEKSIT

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistakin selaimen evästeistä tai hälyttämään, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä tai hylkäät sen, ota huomioon, että jotkin tämän verkkosivuston osat saattavat olla saavuttamattomissa tai ne eivät toimi kunnolla. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä on täällä saatavilla olevassa evästekäytännössämme.

4.7. TARKOITUKSEN MUUTOS

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten ne keräsimme, ellemme kohtuudella katso, että meidän on käytettävä niitä muusta syystä ja tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat saada selvityksen siitä, miten käsittely uuteen tarkoitukseen on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa, ota meihin yhteyttä.

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi asiaan liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka perusteella voimme tehdä niin.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi, yllä olevien sääntöjen mukaisesti, jos laki sitä edellyttää tai sallii.

5. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN

Saatamme joutua jakamaan henkilötietosi alla olevassa sanastossa mainittujen kolmansien osapuolten kanssa edellä kohdassa 4 olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin sekä kolmansille osapuolille, joille voimme päättää myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuutemme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niihin. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolien palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja sallimme niiden käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

6. KANSAINVÄLISET SIIRROT

Jotkut ulkoisista kolmansista osapuolistamme sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, kuten Campaign Moni