Tietosuojakäytäntö

JOHDANTO

Factory.sale Limited kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojaseloste kertoo sinulle siitä, kuinka huolehdimme henkilötiedoistasi, kun vierailet verkkosivustollamme (riippumatta siitä, mistä vierailet sivustolla) ja kerromme sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytä sanastoa myös ymmärtääksesi joidenkin tässä käytännössä käytettyjen termien merkitykset.

1. TÄRKEÄÄ TIETOA JA KETÄ ME OLEMME
2. SINUSTA KERÄÄMME TIEDOT
3. MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄÄN
4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASSI
5. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN
6. KANSAINVÄLISET SIIRROT
7. TIETOTURVALLISUUS
8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
9. OIKEUTESI
10. SANASTO

1. TÄRKEÄÄ TIETOA JA KETÄ ME OLEMME
1.1. TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, kuinka factory.sale kerää ja käsittelee henkilötietojasi, kun käytät tätä verkkosivustoa, mukaan lukien tiedot, jotka saatat antaa ostaessasi tuotetta.

Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää lapsiin liittyviä tietoja.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojaselosteen yhdessä muiden tietosuojakäytäntöjen tai reilua käsittelyä koskevien huomautusten kanssa, joita voimme antaa tietyissä tilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, jotta olet täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi. . Tämä tietosuojakäytäntö täydentää muita ilmoituksia, eikä sen ole tarkoitus ohittaa niitä.

1.2. OHJAIN

Factory.sale on rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötiedoistasi (kutsutaan yhteisesti ”me”, ”me” tai ”meidän” tässä käytännössä).

Olemme nimenneet kaksi tietosuojavastaavaa, jotka vastaavat tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää laillisia oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

1.3. YHTEYSTIEDOT

Täydelliset tietomme ovat:

Tehdas.myynti rajoitettu

Sähköpostiosoite: order@factory.sale

Postiosoite: Tornimäe 7, Tallinna, 10145 VIRO

Puhelin: +372 555 63463

1.4. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN JA VELVOLLISUUTESI ILMOITTAA MEILLE MUUTOKSET

Tämä versio päivitettiin viimeksi 4. tammikuuta 2021.

On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Ilmoita meille, jos henkilötietosi muuttuvat suhteesi aikana.

1.5. KOLMANSIEN OSAPUOLEN LINKIT

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, laajennuksia ja sovelluksia. Näiden linkkien napsauttaminen tai näiden yhteyksien ottaminen käyttöön voivat antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kerätä tai jakaa sinua koskevia tietoja. Emme hallitse näitä kolmannen osapuolen verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

2. SINUSTA KERÄÄMME TIEDOT

Henkilötiedoilla tai henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista tämä henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Saatamme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia ​​henkilötietojasi, jotka olemme ryhmitellyt seuraavasti:

Henkilötietoja ovat etunimi, tyttönimi, sukunimi, käyttäjänimi tai vastaava tunniste, siviilisääty, arvonimi, syntymäaika ja sukupuoli.

Yhteystiedot sisältävät laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.

Taloustiedot sisältävät pankkitilin ja maksukortin tiedot.

Tapahtumatiedot sisältävät tietoja sinulle ja sinulta suoritetuista maksuista sekä muita tietoja meiltä ostamistasi tuotteista ja palveluista.

Tekniset tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joilla käytät tätä verkkosivustoa. .

Profiilitietosi sisältävät käyttäjänimesi ja salasanasi, tekemäsi ostokset tai tilaukset, kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi, palautteen ja kyselyvastaukset.

Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme.

Markkinointi- ja viestintädata sisältää mieltymyksesi vastaanottaa markkinointia meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme sekä viestintäasetuksesi.
Keräämme, käytämme ja jaamme myös koottuja tietoja, kuten tilasto- tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Aggregoidut tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä henkilötiedona lain mukaan, koska nämä tiedot eivät suoraan tai välillisesti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietosi laskeaksemme tiettyä verkkosivuston ominaisuutta käyttävien käyttäjien prosenttiosuuden. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme koottuja tietoja henkilötietoihisi, jotta ne voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.
Emme kerää sinusta mitään erityisluokkia koskevia henkilötietoja (tämä sisältää tiedot rodustasi tai etnisestä taustastasi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, seksielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista mielipiteistäsi, ammattiliittojen jäsenyydestä, terveydestäsi sekä geneettisistä ja biometrisista tiedoistasi) . Emme myöskään kerää tietoja rikostuomeista ja rikoksista.

2.1. JOS ET ANNA HENKILÖTIEDOT

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai kanssasi tekemämme sopimuksen ehtojen mukaisesti, etkä toimita näitä tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty täyttämään sopimusta, joka meillä on tai yritämme tehdä kanssasi (esimerkiksi tarjotakseen sinulle tavaroita tai palveluita). Tässä tapauksessa saatamme joutua peruuttamaan tarjoamasi tuotteen tai palvelun, mutta ilmoitamme sinulle, jos näin on sillä hetkellä.

3. MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄÄN?

Käytämme erilaisia ​​menetelmiä kerätäksemme tietoja sinusta ja sinusta, mukaan lukien:

Suorat vuorovaikutukset. Voit antaa meille henkilö-, yhteys- ja taloustietosi täyttämällä lomakkeita tai ottamalla meihin yhteyttä postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai muuten. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat, kun:

a) lähetä kysely;
b) luoda tili verkkosivustollemme;
c) tilaa uutiskirjeemme;
d) pyytää markkinointiviestien lähettämistä sinulle;
e) osallistua kilpailuun, myynninedistämiseen tai kyselyyn;
f) anna meille palautetta; tai
g) syötä sähköpostiosoite kassalla.

Automatisoidut tekniikat tai vuorovaikutukset. Kun käytät verkkosivustoamme, saatamme automaattisesti kerätä teknisiä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoistasi ja malleistasi. Keräämme nämä henkilötiedot evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös saada teknisiä tietoja sinusta, jos vierailet muilla evästeitämme käyttävillä verkkosivustoilla. Katso tästä saatavilla oleva evästekäytäntömme.

3.1 KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TIEDOT

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saatamme vastaanottaa henkilötietojasi useilta kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä alla kuvatulla tavalla:

Tekniset tiedot seuraavilta osapuolilta:

a) EU:n ulkopuolella toimivat analytiikkatoimittajat, kuten Google Analytics;
b) mainontaverkostot, kuten AOL, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolella; ja
c) hakutietojen tarjoajat, kuten Google, EU:n ulkopuolella.

Yhteystiedot, talous- ja tapahtumatiedot teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajilta, kuten PayPal EU:n sisällä.

Henkilö- ja yhteystiedot julkisista lähteistä, kuten EU:n sisällä sijaitsevasta vaalirekisteristä.

4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASSI

Käytämme henkilötietojasi vain lain salliessa. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

a) Jos meidän on täytettävä sopimus, jonka olemme tekemässä tai olemme tehneet kanssasi.
b) Kun se on tarpeen meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujen vuoksi, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi ole näiden etujen yläpuolella.
c) Kun meidän on noudatettava lakisääteistä tai säännöstenmukaista velvoitetta.

Katso alla oleva sanasto saadaksesi lisätietoja laillisista perusteista, joihin luotamme henkilötietojesi käsittelyssä.

Yleensä emme luota suostumukseen oikeusperustana henkilötietojesi käsittelylle muutoin kuin kolmannen osapuolen suoramarkkinointiviestinnän lähettämisessä sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän käytännön alussa olevilla tiedoilla.

4.1. TARKOITUKSET, JOIHIN KÄYTTÄMME HENKILÖTIETOJASi

Olemme koonneet alla taulukkomuodossa kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja mihin oikeusperustoihin luotamme. Olemme myös tunnistaneet, mitkä ovat oikeutetut etumme tarvittaessa.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella riippuen tietystä tarkoituksesta, johon käytämme tietojasi. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tietystä oikeudellisesta perusteesta, johon turvaudumme käsitelläksemme henkilötietojasi, jos alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste.

4.2. MARKKINOINTI

Pyrimme tarjoamaan sinulle valinnanvaraa tiettyjen henkilötietojen käytön suhteen, erityisesti markkinoinnin ja mainonnan yhteydessä.

4.3. TARJOUKSET MEILTÄ

Voimme käyttää henkilöllisyys-, yhteystieto-, teknisiä, käyttö- ja profiilitietojasi muodostaaksemme näkemyksen siitä, mitä uskomme sinun tarvitsevan tai tarvitsevan tai mikä saattaa kiinnostaa sinua. Näin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset voivat olla sinulle tärkeitä (kutsumme tätä markkinointia).

Saat meiltä markkinointiviestejä, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut meiltä tavaroita tai jos olet antanut meille tietosi osallistuessasi kilpailuun, tilaaessasi uutiskirjeemme, lisännyt tuotteita ostoskoriisi suorittamatta kauppaa ja toimitit sähköpostiosoitteesi, rekisteröitynyt kampanjaan, etkä missään tapauksessa ole kieltäytynyt vastaanottamasta kyseistä markkinointia.

4.4 KOLMANNEN OSAPUOLEN MARKKINOINTI

Saamme nimenomaisen suostumuksesi ennen kuin jaamme henkilötietojasi millekään yhtiömme ulkopuoliselle yritykselle markkinointitarkoituksiin, paitsi jos jakaminen liittyy yksinomaan omaan markkinointitoimintaamme ja jakaminen on tarkoitettu kolmannen osapuolen sähköpostin käyttämiseen. markkinointiohjelmistot ja vastaavat palvelut.

4.5. POISTUMINEN

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle milloin tahansa seuraamalla sinulle lähetetyissä markkinointiviesteissä olevia opt-out-linkkejä tai ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa.

Jos kieltäydyt vastaanottamasta näitä markkinointiviestejä, tämä ei koske henkilötietoja, jotka on annettu meille tuotteen oston, takuurekisteröinnin tai muun tapahtuman seurauksena.

4.6. KEKSIT

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistakin selaimen evästeistä tai hälyttämään, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä tai hylkäät sen, ota huomioon, että jotkin tämän verkkosivuston osat saattavat olla saavuttamattomissa tai ne eivät toimi kunnolla. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä on täällä saatavilla olevassa evästekäytännössämme.

4.7. TARKOITUKSEN MUUTOS

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten ne keräsimme, ellemme kohtuudella katso, että meidän on käytettävä niitä muusta syystä ja tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat saada selvityksen siitä, miten käsittely uuteen tarkoitukseen on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa, ota meihin yhteyttä.

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi asiaan liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka perusteella voimme tehdä niin.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi, yllä olevien sääntöjen mukaisesti, jos laki sitä edellyttää tai sallii.

5. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN

Saatamme joutua jakamaan henkilötietosi alla olevassa sanastossa mainittujen kolmansien osapuolten kanssa edellä kohdassa 4 olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin sekä kolmansille osapuolille, joille voimme päättää myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuutemme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niihin. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolien palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja sallimme niiden käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

6. KANSAINVÄLISET SIIRROT

Jotkut ulkoisista kolmansista osapuolistamme sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, kuten Campaign Monitor ja HelpScout, jotka sijaitsevat Pohjois-Amerikassa, joten heidän henkilötietojesi käsittelyyn liittyy tietojen siirto ETA:n ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että niille tarjotaan vastaava suojan taso varmistamalla, että vähintään yksi seuraavista suojatoimista toteutetaan:

a) Siirrämme henkilötietojasi vain maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut takaavan riittävän henkilötietojen suojan. Lisätietoja on kohdassa Euroopan komissio: Henkilötietojen suojan riittävyys EU:n ulkopuolisissa maissa.
b) Kun käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, voimme käyttää erityisiä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka tarjoavat henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa. Katso lisätietoja kohdasta Euroopan komissio: Mallisopimukset henkilötietojen siirtämisestä kolmansiin maihin.
c) Kun käytämme Yhdysvaltoihin sijoittautuneita palveluntarjoajia, voimme siirtää tietoja heille, jos ne ovat osa Privacy Shield -sopimusta, joka edellyttää heidän tarjoavan samanlaisen suojan kuin Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä jaetut henkilötiedot. Lisätietoja on kohdassa Euroopan komissio: EU-US Privacy Shield.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tietystä mekanismista, jota käytämme siirtäessämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, tai jos haluat täydellisen luettelon kaikista sellaisista ulkopuolisista osapuolista, joille voimme luovuttaa tietojasi.

7. TIETOTURVALLISUUS

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estääksemme henkilötietojesi vahingossa katoamisen, käytön tai pääsyn luvattomalla tavalla, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niille työntekijöille, edustajille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joiden on liiketoiminnan tarve tietää. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja he ovat luottamuksellisen velvollisuuden alaisia.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyt epäiltyjen henkilötietojen tietoturvaloukkausten käsittelemiseksi ja ilmoitamme sinulle ja kaikille sovellettaville sääntelyviranomaisille tietoturvaloukkauksesta, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin.

8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
8.1. KUINKA KAUAN KÄYTÄT HENKILÖTIETÄÄNI?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten olemme keränneet ne, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen.

Määrittääksemme sopivan henkilötietojen säilytysajan otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta aiheutuvan mahdollisen haitan riskin, henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksen ja sen, voimme saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoilla ja sovellettavien lakisääteisten vaatimusten avulla.

8.2 LAKI

Lain mukaan meidän on säilytettävä asiakkaidemme perustiedot (mukaan lukien yhteystiedot, henkilöllisyys-, talous- ja tapahtumatiedot) kuusi vuotta sen jälkeen, kun he ovat lakanneet olemasta asiakkaita verotussyistä.

Joissakin tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja alla olevasta kohdasta Lailliset oikeutesi.

Joissakin olosuhteissa saatamme anonymisoida henkilötietosi (jotta niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastotarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja rajoittamattoman ajan ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

9. OIKEUTESI

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaisia ​​oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Sinulla on laillinen oikeus:

a) Pyydä pääsyä henkilötietoihisi.
b) Pyydä henkilötietojesi korjaamista.
c) Pyydä henkilötietojesi poistamista.
d) Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
e) Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
f) Pyydä henkilötietojesi siirtoa.
g) Peruuta suostumus.

Katso lisätietoja laillisista oikeuksistasi alla olevasta sanastosta. Jos haluat käyttää jotakin yllä mainituista oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä.

9.1. EI TARVITTAESSA MAKSUA

Sinun ei tarvitse maksaa maksua pääsystä henkilötietoihisi (tai muiden oikeuksien käyttämisestä). Voimme kuitenkin veloittaa kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

9.2. MITÄ SAATTAMME TARVITTAESSA SINUSTA

Saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeutesi päästä käsiksi henkilötietoihisi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide, jolla varmistetaan, että henkilötietoja ei luovuteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta saada niitä. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme sinulta lisätietoja pyyntöösi liittyen vastauksemme nopeuttamiseksi.

9.3. AIKARAJA VASTAAMISEEN

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus voi kestää yli kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

10. SANASTO
10.1 LAINSÄÄDÄNTÖ

Perusteltu etu tarkoittaa liiketoimintamme etua harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme, jotta voimme tarjota sinulle parhaan palvelun/tuotteen sekä parhaan ja turvallisimman kokemuksen. Varmistamme, että harkitsemme ja tasapainottelemme mahdolliset vaikutukset sinuun (sekä positiiviset että negatiiviset) ja oikeuksiisi, ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme vuoksi. Emme käytä henkilötietojasi toimintoihin, joissa sinuun kohdistuva vaikutus syrjäyttää etumme (ellei meillä ole suostumustasi tai lain mukaan muutoin vaaditaan tai sallitaan). Voit saada lisätietoja siitä, kuinka arvioimme oikeutettuja etujamme suhteessa mahdollisiin vaikutuksiin sinuun tietyn toiminnan osalta ottamalla meihin yhteyttä.

Sopimuksen täyttäminen tarkoittaa tietojesi käsittelyä silloin, kun se on tarpeen sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuoli olet, tai toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi ennen tällaisen sopimuksen tekemistä.

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen tarkoittaa henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun se on tarpeen meitä koskevan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

10.2 KOLMANSET OSAPUOLET

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

a) Palveluntarjoajat, jotka toimivat käsittelijöinä riippumatta siitä, sijaitsevatko ne ETA:ssa vai eivät (katso edelleen kohta 6), jotka tarjoavat IT-, järjestelmä- ja verkkohallinta- ja parannuspalveluita.
b) Ammattimaiset neuvonantajat, jotka toimivat käsittelijöinä tai yhteisinä rekisterinpitäjinä, mukaan lukien Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sijoittautuneet lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutuksenantajat, jotka tarjoavat konsultti-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluita.
c) HM Revenue & Customs, sääntelijät ja muut Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sijoittautuneet käsittelijöinä tai yhteisinä rekisterinpitäjinä toimivat viranomaiset, jotka edellyttävät käsittelytoimien ilmoittamista tietyissä olosuhteissa.
d) Luottolaitokset, jotka toimivat käsittelijöinä tai yhteisinä rekisterinpitäjinä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja jotka tarvitsevat henkilötietoja arvioidakseen luottotietojasi.

10.3 LAILLISI OIKEUTESI

Sinulla on oikeus:

Pyydä pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä ”rekisteröidyn pääsypyyntö”). Näin voit saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

Pyydä sinua koskevien henkilötietojen korjaamista. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki hallussamme olevat sinua koskevat epätäydelliset tai epätarkat tiedot voidaan korjata, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuus.

Pyydä henkilötietojesi poistamista. Näin voit pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (katso alla), jos olemme saaneet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi noudattaa paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä aina pysty täyttämään poistopyyntöäsi erityisistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitamme sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.

Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja erityistilanteeseesi liittyy jotain, mikä saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella, koska koet sen vaikuttavan perusoikeuksiisi oikeuksia ja vapauksia. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavat oikeutetut perusteet käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi.

Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Näin voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden; (b) jos käytämme tietoja lainvastaisesti, mutta et halua meidän poistavan niitä; (c) jos tarvitset meidän säilyttävän tietoja, vaikka emme enää tarvitsisi niitä, koska tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai (d) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia syitä käyttää niitä.

Pyydä henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.

Peruuta suostumus milloin tahansa, jos luotamme suostumukseen henkilötietojesi käsittelyssä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Ilmoitamme sinulle, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi.